مشتریان گرامی ضمن عرض تسلیت شهادت حضرت آیت الله العظمی خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، به استحضار می رساند با توجه به حوادث اخیر و همچنین انبارگردانی پایان سال تا اطلاع ثانوی امکان سفارش از سایت مقدور نمی باشد.با تشکر از صبر و شکیبایی شما

 
  مشتریان گرامی ضمن عرض تسلیت شهادت حضرت آیت الله العظمی خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، به استحضار می رساند با توجه به حوادث اخیر و همچنین انبارگردانی پایان سال تا اطلاع ثانوی امکان سفارش از سایت مقدور نمی باشد.با تشکر از صبر و شکیبایی شما 

وبلاگ

تولید لوازم التحریر اسلامی &#۸۲۱۱; ایرانی توسط نشر هاجر

photo12823964700

مدیرعامل مرکز نشر هاجر گفت: رویکرد فرهنگی مرکز این است که برای سال تحصیلی جدید، جلد دفاتر با طرح‌های اسلامی – ایرانی و نیز شهدا، خانواده و کودک طراحی و وارد بازار شود.

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر هاجر، احمد شایان‌فر مدیرعامل مرکز نشر هاجر با اعلام این خبر گفت: باهدف حمایت از کالاهای ایرانی – اسلامی و نیز دسترسی آسان و ارزان دانش‌آموزان، طلاب، دانشجویان و عموم مردم به این اقلام، مرکز نشر هاجر اقدام به تولید و عرضه دفترهای تحریر با طرح‌های متنوّع و قیمت مناسب و کیفیت بالا نموده است.

وی به نزدیک بودن زمان آغاز سال تحصیلی جدید و اهمیت توجه به نوشت‌افزار داخلی در کوله‌پشتی دانش‌آموزان اشاره کرد و افزود: مشاهدات میدانی ما حاکی از این است که سهم عمده‌ای از لوازم‌التحریر موجود، متعلّق به اِلِمان‌ها و تصاویر پویانمایی‌های خارجی است که روی اقلام مختلف، نقش بسته است و متأسفانه باید بگوئیم که هر کدام از این تصاویر خارجی، تأثیر منفی خود را بر روح و روان آینده دانش‌آموزان ما خواهد گذاشت.

شایان‌فر به تنوّع مدل‌ها و طراحی دفاتر برای تمامی مقاطعِ پیش دبستانی، دبستان، متوسطه، حوزه و دانشگاه اشاره کرد و گفت: دفاتری که مرکز نشر هاجر چاپ کرده است، ضمن تأمین کیفیت لازم و قیمت مناسب، به‌صورت طلقی ساده، طلقی چاپی، گلاسه، جلد سخت، فنری، فنر دوبل، چسبی، تک‌رنگ و دورنگ می‌باشد که با قیمت تعاونی و با ۳۰٪ یارانه، به متقاضیان ارجمند، عرضه خواهد شد.

وی از مشارکت شرکت تعاونی ناشران استان قم در این اقدام فرهنگی خبر داد و افزود: متقاضیان می‌توانند از سایت مرکز نشر هاجر به نشانیhttps://hajarpub.ir/ این دفاتر را انتخاب و خریداری نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید