مدیر حوزههای علمیه کشور گفت: حضرت فاطمه سلام الله علیها با وجود انحرافاتی که در مسیر تمدنی اسلام رخ داد، همواره پیشگام تغییر معادلات تمدنی بود که حاکم بر مدینه شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز نشر هاجر، آیت الله علیرضا اعرافی پیش از ظهر سه شنبه در آئین اختتامیه چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان که در حوزه علمیه خواهران قم برگزار شد، اظهار کرد: عمر زندگی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها کوتاه بود ولی به لحاظ کمی و کیفی بسیار عمیق است و آثار ماندگاری را از خود به جای گذاشتند.
مدیر حوزههای علمیه کشور بیان کرد: حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در میان زنان عالم یگانه است و جزو معدود چهرهها و شخصیتهایی است که تمام عمر او در دفاع از ولایت و اسلام سپری شد.
عضو فقهای شورای نگهبان ابراز کرد: عظمت و شکوه از کودکی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها آغاز شد و در عمر کوتاه وی به عالیترین درجات رسیدند چراکه نماز عمیق ایشان عالم مجردات را روشن میسازد.
امام جمعه قم اضافه کرد: عالم مجردات و ملائک عالم انوار نامتناهی است ضمن اینکه عمق عبودیت حضرت فاطمه سلام الله علیها آنقدر روشنایی دارد که جهان ملائکه را روشن میکند.
آیت الله اعرافی گفت: عمق عبادت و روح عرفانی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها به قدری نور افشان بود که عالم غیب را روشن میکند ضمن اینکه ایشان راهبر معادلات تمدنی بشریت بود.
مدیر حوزههای علمیه کشور ابراز کرد: با انحرافاتی که در مسیر تمدنی اسلام رخ داد، حضرت فاطمه سلام الله علیها همواره پیشگام تغییر معادلات تمدنی بود که حاکم بر مدینه شد.
عضو فقهای شورای نگهبان تصریح کرد: حضرت فاطمه سلام الله علیها میدانست که در آن مقطع عملیات میدان را نمیشود تغییر داد ولی میتوان به ادراکات بشر سامان بخشید و این کار بزرگ با راهبری ایشان انجام شد.
امام جمعه قم ادامه داد: حضرت فاطمه سلام الله علیها اولین حلقه اصلاح یک مقطع تاریخی و نقش آفرینی و کنشگری راهبردی را در یک پیچ تاریخی تشکیل داد و جهان را در سایه خود تغییر داد.
آیت الله اعرافی با بیان اینکه حضرت فاطمه سلام الله علیها امروز هم الهام بخش ما است، اذعان کرد: امروز در یک مقطع فوق حساس انقلاب اسلامی قرار داریم و آنچه در جبهه مقاومت رقم میخورد با محوریت تمدنی نوین اسلام صورت میگیرد.
مدیر حوزههای علمیه کشور عنوان کرد: روح، فرهنگ، جهاد و معرفت فاطمی میتواند معادلات امروز را تغییر دهد و مهمترین آن در جامعه زن و مرد است.
عضو فقهای شورای نگهبان اظهار کرد: حوزههای خواهران به عنوان یک نماد برجسته دو رسالت مهم دارند که مشتمل عام و خاص میشود ضمن اینکه در منظومه روایی، معرفت و فرهنگ ما جنسیت مطرح نیست و رسالت همه آشنایی با اندیشه الهی و تبیین و گفتمان سازی است.
آیت الله اعرافی خاطرنشان کرد: رسالت دومی که مقداری حساستر و مرتبطتر بوده مختص حوزه زن، مرد، فرزند و خانواده است و این منظومه فکری بر اساس نظام حقوقی اسلام است.