ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر هاجر، زهره قاسمی معاون پژوهش مدرسه علمیه حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) استان خوزستان اظهار کرد:نمایشگاهی به همت معاونت پژوهش حوزه علمیه حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) و با همکاری نشر هاجر در محل حوزه علمیه برگزار شد.
وی افزود:این نمایشگاه با حضور مدیر، معاونین، اساتید و طلاب افتتاح شد و با استقبال گستردهای از سوی اساتید، طلاب در حال تحصیل، طلاب فارغالتحصیل و دانشآموزان مواجه شد.
قاسمی ادامه داد: نمایشگاه تخصصی کتاب ویژه مدارس علمیه خواهران با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و ارتقای سطح علمی و فرهنگی طلاب و علاقهمندان به کتاب و کتابخوانی از ۲۰ آذر ماه تا پایان دی ماه برگزار گردید.
وی بیان کرد:در این نمایشگاه، بیش از ۴۰۰ جلد کتاب با موضوعات متنوعی همچون کتابهای مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، تربیتی، شهدا، کودک و نوجوان، خانواده و … با تخفیف ۲۰ درصدی به علاقهمندان عرضه شد و تخفیف ارائه شده بر روی این کتابها موجب افزایش استقبال و فروش بیش از نصف کل کتابها گردید.
قاسمی گفت:در طول برگزاری نمایشگاه، تعدادی از مدارس شهر با حضور دانشآموزان خود از نمایشگاه بازدید کرده و به خرید کتاب اقدام نمودند. بازدیدهای متعددی از سوی دانشآموزان و کادر فرهنگی مدارس ابتدایی و دبیرستانهای مختلف انجام شد.
معاون پژوهش مدرسه علمیه حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) در پایان خاطرنشان کرد:این نمایشگاه که به صورت عمومی برگزار گردید شاهد حضور طیف های مختلفی از اهالی فرهنگ و علاقمندان به کتاب و کتابخوانی بود و برپایی این نمایشگاه روز ۲۹ دی ماه به پایان رسید و با همکاری طلاب و کادر این حوزه به کار خود خاتمه داد.