کتاب و کتابخوانی باید به یک سیره و سنت تبدیل شود

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر هاجر، حجت الاسلام والمسلمین مهدی نجم مدیر حوزههای علمیه خواهران استان سمنان در گفتگو با این انتشارات به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی اظهار کرد: در زمینه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی بنابر فرمایشات رهبر حکیم و عزیز باید یک سیره و سنت در بین مردم ما بشود که کتاب بخوانند و به فرزندانشان آموزش دهند و کتابخوانی باید همانند خوردن و خوابیدن و سایر کارهای روزانه در زندگی مردم داخل شود.
وی افزود: برای فرهنگ سازی و بالا بردن سرانه مطالعه میتوان راهکارهایی را مدنظر قرار داد که از جمله این راهکارها ایجاد انگیزه در یکایک افراد جامعه، حمایت از نویسندگان و اهل قلم متعهد، استفاده از امکانات و مقدورات همه مجموعهها در مراکز دولتی و تنوع و نوآوری و جذابیت در فعالیتهای کتابخوانی با رویکرد توجه به نیازهای نوجوانان و جوانان ،حمایت و به روز رسانی کتابخانهها و… میباشد.
حجت الاسلم والمسلمین نجم بیان کرد: مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران استان سمنان الحمدالله تعامل خوبی با مرکز نشر هاجر در پی امضای تفاهم نامه در زمینههای مختلف از جمله چاپ کتاب، مشارکت در همایشهای ملی در تهیه پوستر، چاپ مجموعه مقالات، ارسال کتب درسی با خرید اینترنتی و… دارد.
مدیر حوزههای علمیه خواهران استان سمنان ضمن تشکر از مرکز نشر هاجر بابت برپایی نمایشگاه کتاب ادامه داد: برگزاری نمایشگاه کتاب در حوزههای علمیه استان گام موثری در زمینه کتاب و کتابخوانی می باشد که در سال اخیر از هفته کتاب تا هفته پژوهش در مدارس علمیه شرق و غرب استان (مدارس حضرت معصومه (سلام الله علیها) شاهرود و عصمتیه سمنان) با مشارکت مرکز نشر هاجر برپا شد و امسال هم در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ، استان سمنان و مدارس علمیه تابعه مشارکت خوبی در غرفه ناشر تخصصی زن و خانواده داشتند.
وی مطرح کرد: مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران استان سمنان در برگزاری دورهها و کارگاههای نویسندگی برای ردههای سنی مختلف می تواند با ناشر تخصصی زن و خانواده جهت ارتقاء نویسندگی طلاب همکاری داشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمین نجم افزود: انتخاب استان سمنان به عنوان پایتخت کتاب نشان از توجه مردم این استان به فرهنگ کتاب و کتابخوانی می باشد در روزگار رادیو تلویزیون ماهواره رایانه و اینترنت هنوز هم سخن مکتوب یا همان کتاب وسیله بسیار خوب و ارزشمندی برای انتقال دانشها گسترش بینشها و القاء مفاهیم است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در حالی که دنیای غرب به دنبال توسعه مدرن می باشد، لازمه پیشرفت جوامع اسلامی عادت به مطالعه ، شوق و عشق به کتاب و کتابخوانی و استمرار آن در بین آحاد اقشار مردم است. کتابخوانی نباید به یک عده یا گروه خاص تعلق داشته بلکه هر فرد باید با کتاب زندگی و بنا به فرموده مقام معظم رهبری(مدظله العالی) مردم باید به کتابخوانی عادت کرده و کتاب را وارد زندگی خویش نمایند. مطالعه و کتابخوانی باید به عنوان یک نیاز و احساس دائمی و روزانه در بین عموم مردم قرار بگیرد.