به گزارش روابط عمومی مرکز نشر هاجر، محبوبه خزایی مدیر مدرسه علمیه فاطمیه استان همدان اظهار کرد: نمایشگاه تخصصی کتاب ویژه مدارس علمیه خواهران روز ۴ آذرماه در حسینیه سیدالشهدا شهر قروه درگزین به مدت ۹ روز به مناسبت هفته بسیج نمایشگاه روایت محور بسیج و دستاوردهای انقلاب اسلامی همراه با اکران فیلم قلب رقه و ایلیا و ارائه محصولات فرهنگی با حضور حجت الاسلام والمسلمین هاشمی امام جمعه و ائمه جماعت ، دانش آموزان ابتدایی، متوسطه ۱ و ۲ شهر بالغ بر ۱۰۰۰ دانش آموز ، روسای ادارات شهرستان درگزین و عموم مردم شهرستان برپا بود.
وی افزود:این نمایشگاه از ۱۴ آذرماه تا ۱۲ دی ماه به حوزه علمیه خواهران فاطمیه منتقل که علاوه بر بازدید طلاب و دانش آموختگان حوزه علمیه؛ در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا(سلاماللهعلیها) برنامه استقبال و وداع با شهید گمنام با حضور ۳۰۰ نفر از بانوان انجام و از کتاب ها بازدید کردند.
خزایی بیان کرد به مدت دو روز نیز نمایشگاه تخصصی کتاب که با همکاری مرکز نشر هاجر ناشر تخصصی زن و خانواده برپا شده در مدرسه دوره آموزش مقدماتی اندیشه اسلامی که ۵۰ نفر از بانوان بسیجی از کتاب ها بازدید کردند برگزار گردید.
مدیرمدرسه علمیه فاطمیه ادامه داد:مدیر ، طلاب و اساتید حوزه علمیه برادران شهرستان، هیئت امنای حوزه علمیه خواهران و روحانیون محترم نیز شهرستان به نمایشگاه دعوت شدند و از نمایشگاه کتاب ویژه مدارس علمیه خواهران دیدن کردند.
وی افزود:بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی)،مذهبی اخلاقی،داستان و رمان،خانواده و سبک زندگی،کودک و نوجوان،ادبیات و شعر،شهید و دفاع مقدس و دفتر ها از جمله موضوعات کتب نمایشگاه بوده و در همه قالبها استقبال شد ولی بیشتر بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی)،کودک و نوجوان و شهید و دفاع مقدس و دفترها موردتوجه بیشتری قرار گرفت.
محبوبه خزایی گفت:با توجه به اینکه در سطح شهرستان از ۱۳ آبان تا ۳۰ آبان نمایشگاه کتاب برپا بود با ۵۰ درصد تخفیف؛ استقبال از نمایشگاه ما به نسبت بهتر بود و از همه اقشار مخاطب برای بازدید بود.
مدیر مدرسه علمیه فاطمیه ادامه داد:نویسنده کتاب در نمایشگاه حضور و کار فرهنگی روایت محور بسیج ،حضور شهید گمنام در حوزه و دوره مقدماتی طرح دانا نیز در حاشیه نمایشگاه صورت پذیرفت.
وی در پایان خاطرنشان کرد:معرفی کتاب در قالب کلیپ و پوستر و دعوت چهره به چهره برای بازدید از نمایشگاه می تواند کاری مثمرثمری باشد.