انتشار کتاب «نقاشی زنان از ولایت»؛ داستان بانوان قهرمان در مسیر انقلاب اسلامی

نویسنده کتاب نقاشی زنان از ولایت گفت: موضوع کتاب از آن جهت حائز اهمیت است که زنان نیمی از جامعه و مردان بزرگ در دامن زنان تربیت شده و اگر زنان الگوی مناسبی داشته و خودشان ساخته شوند نه تنها نیمی از جامعه بلکه کل جامعه را هدایت می کنند و از آن جایی که تربیت بیشتر به دست زنان است، دو الگوی مناسب نیز برای بانوان در این کتاب بیان می گردد.
به گزارش روابط عمومی مرکز نشر هاجر، سمیه امامی پور، نویسنده کتاب نقاشی زنان از ولایت در گفت و گویی بیان کرد: در مراکز غیرحضوری قم در حال تحصیل سطح سه رشته تفسیر و علوم قرآنی است و از سال ۱۳۹۰ به تبلیغ در سطح شهر و روستاها و در مدرسه متوسطه اول به عنوان مربی طرح امین مشغول است.
وی افزود: حائز رتبه شدن و انتخاب پایان نامه برای تبدیل به کتاب باعث علاقهمندی وی به نویسندگی گردید و در کارهای فرهنگی به صورت فردی و گروهی کاراها را انجام می دهد.
امامی پور بیان کرد: خود را در مقامی نمی بینم که به جوانان سفارشی بکنم ولی نظر بنده این است وقتی انسان خودش دنبال نوشتن و تحقیق می رود ملکه ذهنش می ماند، خوب است که فقط استفاده کننده نباشیم گاهی خود ما قدمی برداریم و اگر موضوعاتی انتخاب نماییم که مورد علاقه ی ما باشد از نوشتن لذت برده و خسته نمی شویم و حتما در نوشتن باید به منابع اصلی رجوع شود و به آدرس های کتاب های دیگر اکتفاء نشود.
نویسنده کتاب نقاشی زنان از ولایت ادامه داد: تبلیغ چهره به چهره، سخنرانی، حلقه های معرفتی، حضور در مدرسه و … هر کاری در توانش باشد انجام می دهد و در این راه کوتاهی نمی کند.
وی افزود: برای پیوند جوانان با دین، خانواده نقش اساسی را ایفا می کند و بعد از آن مدرسه معلم و مربی البته اهل فن هایی که در فضای مجازی فعال هستند می توانند به این مهم کمک قابل توجهی کنند و ما باید از همان راهی که نسل جدید را می زنند مقابله کنیم، الان دشمن با فضای مجازی بر روی نوجوانان و جوانان تاثیر منفی می گذارند و فعالان فضای مجازی هم باید از همین طریق ذهن جوانان را روشن نموده، به نوجوانان و جوانان مسئولیت داده و به آن ها احترام گذاشته شود.
امامی پور اظهار کرد: موضوع کتاب از آن جهت حائز اهمیت است که زنان نیمی از جامعه و مردان بزرگ در دامن زنان تربیت شده و اگر زنان الگوی مناسبی داشته و خودشان ساخته شوند نه تنها نیمی از جامعه بلکه کل جامعه را هدایت می کنند و از آن جایی که تربیت بیشتر به دست زنان است، دو الگوی مناسب نیز برای بانوان در این کتاب بیان می گردد.
وی ادامه داد: عدم وجود منبع با عنوان موضوع و یافتن فقط یه کتاب مرتبط با (نقش زنان در عاشورا)، دوری از مرکز استان و نبودن کتابخانه های متعدد و تنها استفاده از کتابخانه حوزه و نرم افزارها و عدم شرایط رفتن به کتابخانه های شهر های دیگر از جمله مشکلات نگارش کتاب بود.
نویسنده کتاب نقاشی زنان از ولایت در پایان خاطرنشان کرد: اهل نظر موضوع کتاب را دوست داشته و نقدی بر آن صورت نگرفته وابداعات و نوآوری در این کتاب پیوند زنان عاشورا و انقلاب اسلامی بوده است.
گفتنی است، کتاب نقاشی زنان از ولایت اولین کتاب نویسنده و مقالات ایشان در مسابقات حائز رتبه گردیده است.